Internet a sítě: Nastavení vyhledávání v Google Chrome

Dobrý den. Nedávno jsem si stáhl nějaké programy z uTorrentu a od té doby se mi po otevření prohlížeče Google Chrome stále objevuje tato stránka: http://***.info. Zkoušel jsem změnit domovskou stránku, vymazal jsem uTorrent a soubory které jsem z něj stáhl. Nic z toho nezabralo. Nevíte někdo prosím co bych s tím mohl udělat? Děkuji za odpověď.

David 28.10.2012 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den, klikněte na tlačítko Natavení (tři vodorovné pruhy) a vyberte položku Nastavení. Ihned na začátku máte tři nejdůležitější položky: Při spuštění (zde vyberte Pokračovat na předešlé relaci, případně si ve třetím zatržítku zvolte stránku, kterou chcete mít vždy po startu otevřenu). Vzhled (zde si nastavte adresu domovské stránky). Vyhledávání (klikněte na Spravovat vyhledávače a vymažte ze seznamu nechtěné adresy a zachovejte nebo přidejte pouze požadované vyhledávače. Jeden z nich zvolte jako hlavní.). Tím by mělo být vše vyřešeno.

Honza (administrátor) 29.10.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru