Internet a sítě: Bezdrátové připojení

Dobrý den,
mám problém s bezdrátovým připojením na internet z notebooku. Používám zařízení ASUS USB-N10 WLAN Control Center, protože bez něho na mém notebooku internet nefunguje. Nikdy jsem s tímto USB problém neměla, používám ho už asi tři roky.
Momentálně používám verzi 1.0.0.18.
V poslední době mi začal internet neustále vypadávat, ale po vysunutí USB a zasunutí zpět do noteboku se nakonec vždy připojení rozběhlo.
Teď už se ale nelze připojit vůbec, notebook neustále hlásí, že USB nebylo rozpoznáno.
Snažila jsem se tento program ke kartě USB spustit, znovu vyhledať síť, program neustále neodpovídá, naši domácí wifi síť není možné naleznout.
Potřebovala bych se proto zeptat, o co se může jednat, že bych měla nějakou zastaralou neaktualizovanou verzi jsem si nevšimla, nikdy jsem s tím neměla žádný problém.
Nepomáhá už ani odebrání USB a následné připojení zpět, modrá kontrolka USB nebliká, zařízení se tváří jako neznámé, a na nic nereaguje.

Přidávám i odkaz, jak zařízení vypadá:
http://www.liveatpc.com/wp-content/uploads/2010/07/asus_usb.jpg

Nikola 21.10.2015 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
s jiným zařízením se k Vaší domácí síti připojíte? Zkuste restartovat notebook, případně USB vyzkoušejte v jiném zařízení.

Honza (administrátor) 22.10.2015

Dobrý den,
ano, s ostatními zařízeními se bez problému připojím. Problém je s mým notebookem, hned po koupi jsem zjistila, že na něm nefunguje připojení, zřejmě kvůli nějaké vadné síťové nebo wifi kartě, a to se vyřešilo tímto USB zařízením, díky němu bylo možné chytat signál a připojit se.
To celou dobu fungovalo, ale teď s výše popsanými problémy přestalo.
Restartovat počítač nepomohlo, už si s tím nevím rady.

Nikola 22.10.2015

Je tu někdo, kdo by mi mohl pomoci? Potřebovala bych se co nejdříve na svém notebooku dostat k internetu.

Nikola 24.10.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru