Internet a sítě: Malware?

Dobrý den, stáhla jsem si zřejmě nějaký freeware program, který si stáhl ještě nějaké další... No a rozhodilo mi to komplet celý počítač, je hrozně pomalý. Hlavní problém mám ale s prohlížeči. Po několika přeinstalováních se Chrome po delší době zapne, ale neustále mi mezi výchozí vyhledávače leze "WebSearch - feed.sonic-search.com" a i když to odstraním a dám jako defaultní Google, do pěti minut je to zpět.
Když dám vyhledávat, tak v omniboxu přeskakuje vícero adres, ze kterých jsem zachytila např. "feed.snapdo". Zkoušela jsem už milion tutorialů na to, jak toto odstranit, ale bez úspěchu. V taskmanageru mi neběží žádný podezřelý proces ani služba, v programech také nic není. Rozšíření vůbec ne. Prostě počítač vypadá čistý, antiviry nic nevidí... CCleaner už vůbec nic.
YouTube se mi zobrazuje pouze jako text a celý Chrome funguje tak, že spíše nefunguje. A to po odinstalacích všeho, co se dalo.
U Exploreru se mi děje to s YT, jak popisuji výše, jinak je pomalý, ale to mi u něj přijde normální.
Zkoušela jsem i Operu, ale ta je taky jako šnek.
Nenapadá Vás cokoliv, co bych s tím mohla udělat?
Předem mockrát děkuji za odpověd.

ElChimal 14.11.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
doporučuji nejprve odinstalovat vše, co do PC nepatří (Ovládací panely - Programy a funkce). Restartovat PC a nainstalovat CCleaner: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner nechat jej vyčistit PC a poté opět restartovat PC. Pokud i poté něco zbude, ozvěte se konkrétně s příklady lišt a programů, kterých se chcete zbavit.

Honza (administrátor) 16.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Drop Maze Stairs Ketchapp Game Stack Fall Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Race Monster Truck Jelly Shift Reap
Nahoru