Internet a sítě: Ntb se připojuje jen k některým wifi

Dobrý den, asi před čtrnácti dny jsem dostala nový notebook s win8. Všechno bylo v pohodě, na chatě jsem ho zapnula, nastavila pár věcí, co to po mně chtělo (jako jazyk, rozložení klávesnice etc) a připojila k wifi. Problém nastal, když jsem po vánočních svátcích přijela domů a zkusila se připojit na wifi tam - po zadání hesla mi ntb vyhodil hlášku, že heslo není správné (100% bylo, zkoušela jsem jeho zadávání několikrát + na mobilu funguje). A když jsem teď na víkend jela na chatu, v pátek večer se nepřipojil k wifi ani tam. Tentokrát nenapsal nic o heslu, ale prostě se jen nepřipojil. Přes kabel internet fungoval. A v sobotu už jel zase v pohodě i přes wifi. Chyba v routeru nebo připojení pravděpodobně není, protože ostatní zařízení (mobil, další ntb) se připojí bez problémů. Teď zpátky doma jsem se zatím připojit přes wifi nezkoušela, ale nepočítám, že by nastala nějaká změna. Zatím s tím problém nemám, protože doma i na chatě mám k dispozici i kabel, přes který net jede, ale plánuju brát ntb i na cesty, kde potřebuju, aby se připojil na wifi například v hotelech. Čím to může být?

anna 13.1.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Ahoj,
jo, wifi mi tohle taky dělává. Hlavně se mrkni, jestli to heslo fakt zadáváš správně, nech si ty znaky zobrazit, protože notebooky občas píšou velký blbosti.
Na chatě pak nevím no, zkus vymazat ty profily wi-fi v nastavení adaptéru, ke kterým se připojujou, občas to pomůže.

Tom 14.1.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru