Internet a sítě: Dell Inspiron N5110

Prosím o pomoc. Už jsem to i řešil s machry od Dellu ale ti mi nepomohli. Chci nějak dokázat bez proklikávání se 100 složkami, abych snadno zapnul a vypnul bluetooth. Když stisknu funkční klávesu(ikonka znázorňující stožár vysílače), tak se automaticky spustí wifi a bluetooth. Když ji zmáčknu znovu, tak se obě zařízení zase vypnou. chci abych dokázal bluetooth dovedl zapínat a vypínat nezávisle na tom jestli je wifi zapnutá či nikoli. V biosu ani v centrumu pro ovládání mobilních zařízení mi to tuhle funkci nezobrazuje. Dle Dell je to na sobě vzájemně vázané a nejde s tím nic v mém případě dělat.

Robert 6.11.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
bohužel mám pro Vás špatnou zprávu - pánové z Dellu si skutečně nevymýšlí. Vámi avizovaný notebook totiž disponuje modulem Intel Centrino Wireless-N 1030, který v sobě na jedné kartě spojuje obě technologie. Není tak umožněno spouštět pouze jednu jedinou.

Honza (administrátor) 7.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru