Komunikace: Nastavení fix Webcam u notebooku HP 620

Dobrý den, dosud jsem používal vestavěnou webcam k focení a natáčení videí, které se uložily na disku a bylo je možno event. posílat e-mailem. Kamera měla samostatnou ikonu vlevo dole na liště. Po nové přeinstalaci Windows 7 Home Premium (byla i dříve) funguje tato webcam pouze jako součást Skype při odesílání videozpráv. Jak to udělat, aby zase šla spustit samostatně z ikonky, nezávisle na Skype a videa ukládala na disk? Hlásí to, že zařízení funguje správně a má aktualizované ovladače.

František Smola 30.10.2015 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
jak se program, který jste předtím používal, jmenoval? Stačí jej znovu nainstalovat. Případně můžete sáhnout po ManyCam: http://mujsoubor.cz/webkamery/manycam-virtual-webcam

Honza (administrátor) 2.11.2015

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Jak se původní program jmenoval bohužel nevím. Buď byl součástí původně instalovaného Windows 7 nebo nějaké verze Skype. Neotevíral se ale ze spuštěného Skype, ale nezávisle ikonkou s obrázkem kamery na hlavním panelu. Pak naskočilo okno s videoobrazem vest. webcam, pod kterým se tlačítky volil buď snímek nebo video a místo uložení na HD. Výtvarně to připomínalo okno ze Skype, to však nemá možnost uložení videa na HD. ManyCam jsem zkoušel, ale je to zbytečně složité s mnoha pitomostmi.

František Smola 6.11.2015

Dobrý den,
výběr je velký - mrkněte na WebCamMax http://mujsoubor.cz/webkamery/webcammax Jinak jakou máte značku notebooku a webkamery?

Honza (administrátor) 9.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Survivor In Rainbow Monster Real Flight Simulator Temple Jewels Reap Jelly Shift Stairs Ketchapp Game
Nahoru