Komunikace: The feature you are trying to use Error

Dobrý den. Mám cca 2 týdny problém. Po zapnuti a naběhnutí ikon na displeji se mi ukazuje okénko s nápisem The feature you are trying to use on a CD-ROM or other removable dick is not avalable. Zřejmě to chce něco nastavit. Mám Vistu a žádné CD při koupi přibaleno nebylo. Nevím jak se toho zbavit, musím to na 3x dostávat z displeje(vždy se ukáže jiný text.Poslal bych foto (z displeje),ale není jak. Mám kamaráda na pomoc PC přes sdílení, ale také neví co s tím počít

Petr 21.8.2013 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
daná chyba se týká některého z produktů společnosti Microsoft - máte instalovánu sadu Office, používáte program Outlook? Máte originální verzi jak systému, tak zmíněných programů?

Honza (administrátor) 22.8.2013

Originál verzi předpokládám - ntb s OS koupen v obchodě nový. Open Office mám instalovánu z disku který byl přiložen k časopisu Jak na počítač. Outlock nepoužívám(na email mám Windows Mail)

Petr 22.8.2013

Dobrý den,
tento problém lze bohužel jen špatně řešit - možností je několik - buď vyzkoušet nástroj Obnovení systému (Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému) a obnovit systém do stavu před prvním objevením chyby. Tento nástroj vrátí změny provedené v operačním systému - jeho systémových souborech (neovlivní data jako emaily, fotografie a podobně). Další možností je zásah do registrů, ale ten nedoporučuji. Poslední možností je reinstal systému jako takového, resp. aktualizace na novější verzi.

Honza (administrátor) 23.8.2013

Obnovení jsem udělal před dotazem,ale bylo hlášení o více chybách,tak jsem vše vrátil zpět.Problém se vyskytl cca před měsícem a vrátit se na obnovu mi šlo posl.4.8.Kamarád má XP a ten se může vrátit v kalendáři o hodně víc zpět.Druhou a třetí možnost přenechám povolanějším. Mám ntb Toshiba A300 4 roky(loni se ztratila webkamera a nenašla se-nebyl jsem sám), asi už potřebuje radikálnější zásah.I tak děkuji za odpověď

Petr 23.8.2013

Sada office od Microsoft (na měsíc) byla v ntb a zjevně jsem přehlídl ikonku. Tam by mohl být problém. Tedy: Activation Assistant for the Microsoft Office suites. Zkoušel jsem odinstalovat, ale s angličtinou potíž.

Petr 3.9.2013

Dobrý den,
použijte program CCleaner a nechte si vyčistit PC: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner program by neměl smazat nic potřebného, ale dávejte při mazání pozor. Doporučuji předem zazálohovat hesla z používaného internetového prohlížeče - resp. ta, která nemáte uložena.

Honza (administrátor) 3.9.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru