league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

Dobrý den, Lolko hraji asi třetím rokem, ale tohle se mi ještě nestalo, když zapnu launcher, dám klasicky play. Čekám asi 20-30 minut. Poté se hra zapne do clienta a poté se mi objeví tabulka s názvem Maestro Error, kde je napsáno: There was an error connecting with Maestro. League of Legends will now exit. Please try restarting the client.

A tak se to děje pokaždé, mám tušení, že je to od přidání patche s Češtinou, dělá to pokud češtinu mám zaplou i pokud nemám.

Dominik 28.4.2014

kdyz chci zapnu LOL mam tam RADST ERROR.Co mam delat ?

s3mix 29.4.2014

Ahoj..když si chci spustit lolko, tak se mi to sekne na 33% aktualizace a nechce se to hnout.
Můžete poradit, co mám dělat ?

Filip 29.4.2014

Dobrý den, když zapnu lol.louncher vyskočí mi chyba RADS Error: Unspecified error occurred. Please check the logs for more information.

vojta 29.4.2014

Po spuštění a champion selectu se my hra sekne a nejde to dál nevím co s tím

anonym 30.4.2014

Prosim pomoct kazdy utorok a piatok mi lolko updajtuje uplne mozem cakat 5-7 hodin a potom to az urobi neviem co s tim je zacalo to ako som nainstaloval cestinu do lolka :)

Jack 2.5.2014

Dominik z 28.4.2014 - Mám úplně stejný problém a taky nevím jak to vyřešit, všichni radí vypnout firewall nebo antivirus. Popřipadě spustit jako správce ale všechno je marné.

Tomáš 7.5.2014

cus mohl bych tez poprosit o radu zapnu normalne lolko vse nabehne dostanu se do uctu ale kdyz zapnu hru tak me to hodi do champion selectu , vyberu hrdinu dopocita limit a pak kdyz spadne client a ma nabehnout hra tak spadne jen klient a hra nenabehne kdyz si najedu na klina a rozkliknu ho tak tam mam jako bych byl ve hre ale ta me nenabehne .... dik za radu

LinZul 7.5.2014

Dobrý den,
mám tu problém, hru LoL jsem nainstaloval na nový notebook bez problémů, jenže když zapnu Play League of Legends tak se mi zobrazí nápis League of Legends a pak se to sekne a dál s tím nejde nic udělat (jen to ukončit). Co s tím?

Lukáš 8.5.2014

Mně to dělá to samé :D

Lukáš 11.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Slope Racing Drop Maze Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Stack Fall Puzzle Love Reap Temple Jewels
Nahoru