league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

Když kliknu na LoL Installer tak se mi napíše Jižje naistalována jiná verze tohoto produktu

Prosím poradte

Pavel Wainer 14.4.2015

Dobrý den Pavle,
znamená to, že již LoL instalován máte. Doporučuji tedy nejprve odinstalovat předchozí verzi a až poté instalovat novou. Případně pouze aktualizovat.

Honza (administrátor) 16.4.2015

Zdravím, mám problém který tu snad jeste nebyl...v pohode se napatchuju, prihlasim se, otevre se mi lol a najednou se mi freezne cele PC....nevi nekdo co s tim?

Davidak 21.4.2015

Dobrý den, mám problém instaluji hru a seknese to asi na 84% a nerozjede dal jsem kolikrát reinstal nevím co stím na druhém pc mi to běží díky.

Petr 28.5.2015

Zdar měl bych s tím problém který tu již sice popsaný je, ale raději bych to chtěl oživit.
Popis: Lol - Normálně se zapne všecko funguje dobře, dám hru načte se výběr potvrdím, a posléze se má objevit načítání champů, to se bohužel nestane a je tam pouze černá obrazovka pak to napíše toto:
Nelze se připojit k serveru. Pokud máš firewall, je možné že blokuje připojení. Více informací najdeš ve svém firewall.
Zkoušel sem vše co tu popisujete reinstall, mazal jsem ty soubory, aj s tím netem jak popisuješ :), naprosto nic nepomohlo.
Byl bych vám vděčný za pomoc.

Krekr 6.6.2015

Dobrej,
chci se zeptat při aktualizaci Lol mi normálně stahuje ae při zbývajících 319mb hry se to sekne rychlst stahování spadne na 0kbs a už se to nerozjede ani když zkouším opravu či uplně přeinstalovat celou hru firt to samé nevíte co s tím?

cagi13 7.7.2015

zdravim,mam problem s lol ked spusyimlauncher preblikne mi logo Lolka a nic sa nedeje cakal som10min a nic prosim o pomoc dakujem

Difq 10.7.2015

Dobrý den,včera jsem si spustil league of legends a seknul se mi celý počítač. Potom sem ho znova zapnul a rovnou i LoLko,a když jsem ho spustil tak se mi ukázalo UNSPECIFIED ERROR OCCURRED. PLEASE CHECK THE LOGS FOR MORE INFORMATION. A od téhle chvíle mi league of legends mi to furt píše když na něj jdu. Prosím pomohli by ste mi stím. když taky děkuji za vyřešení

Ondra 18.7.2015

Co mám dělat když si stáhnu Lolko ale nejde mi nainstalovat a píše mi to že PVP.net Patcher Krenel přestal pracovat??

Daniel 27.7.2015

proc nejede lolko

jirka 18.9.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Stack Fall Jelly Shift Checkers RPG: Online PVP Battle Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Drop Maze Puzzle Love Reap Real Flight Simulator
Nahoru