mozilla-firefox: Firefox - nové okno seznam stránek

Už mám dost těch debilních aktualizací Mozilly. Pokaždý se něco pos.... teď když třeba kliknu na otevření nového panelu, tak se otevře prázdný panel a před tím tam byla nabídka super start asi s milionem stránek kur...!!! Ať dělám co dělám nijak to nedokážu nastavit zpět! Najde se tady někdo, kdo mi poradí a zachrání můj PC před jistou zkázou???

RHW 13.5.2014 Odpovědi: (8) Odpovědět

Dobrý den,
mělo by stačit kliknout v pravém horním rohu nového okna na šedou ikonku s 9 čtverečky (pokud se bavíme o verzi 29.0).

Honza (administrátor) 13.5.2014

Dobrý den, tam se ale bohužel objeví něco sice podobného, ale není to super start. Je to pár oken , které v podstatě zobrazují mnou naposledy zobrazené stránky. Původně jsem měl při otevření nového panelu své pozadí a myslím 12 oken a v každém z nich velké množství stránek seřazených , tak jak bylo podle mě vhodné. Teď je vše pryč a je to pro mě celkem problém jelikož jsem tam měl spoustu i relativně důležitých věcí. To nepřeberné množství stránek si samozřejmě nepamatuju a to je největší problém. Posedně se mi stalo to samé, ale při restartu prohlížeče se vše vrátilo do původního stavu.... dnes bohužel ne. Každopádně musí to jít nějak přepnout v nastavení, aby se mi v novém panelu otvíral super start,ale to právě nějak nepobírám. Budu vděčný za každou radu!

RHW 13.5.2014

Dobrý den,
už Vám rozumím - máte na mysli doplněk Super Start. Pravděpodobně nebyly doplňky v době startu nové verze prohlížeče kompatibilní. Podívejte se tak do seznamu doplňků a zkuste jej obnovit nebo aktualizovat. Případně můžete využít přímého odkazu: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/super-start/

Honza (administrátor) 14.5.2014

Vidím jen zakázat, povolit, více a možnosti. Ovšem ať to prolezu jakkoliv nikde nevidím možnost obnovit nebo aktualizovat přímo tento doplněk.Pokud provedu znovu instalaci příjdu o všechny věci, které jsem měl v doplňku Super Start uloženy?

RHW 14.5.2014

Tak teď jsem zjistil, že sice už asi nenastavím, aby se mi Super Start otrvíral přímo při kliknutí nahoře na liště na plus a nasledné otevření v novém panelu ale v nabídce Nastavení lišty bylo několik možností k přetažení doplňku na lištu a mezi nimi byl i Super Start. Tak je problém vyřešen a jsem rád, že tam vše zůstalo jak to bylo před tím. Jediný rozdíl je , že už se doplněk nebude otvírat přímo v novém panelu , ale samostatně pomocí ikony na liště což mi nevadí.

RHW 14.5.2014

Dobrý den,
jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 15.5.2014

Prosim o zaslani vyhry.

Miroslav Gaiger 12.11.2014

Prosim o zaslani vyhry.Dekuji.

Miroslav Gaiger 12.11.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru