Utility a ostatní: Smazání viru z truhly

Dobrý den chtěl bych se zeptat při skenování notenbooku programem avast, my bylo nalezen vir typu WIN:32pup gen, avast to přesunul do virové truhly, ale chtěl bych se zeptat jestli to nejde něak odstranit, protože nevím jestli stačí aby to bylo v té truhle. Děkuji

MIlan 24.10.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
jednoduše přejděte na záložku Maintenance (Správa nebo Údržba) a klikněte na Virus Chest (Virová truhla). V pravé části programu se Vám zobrazí seznam souborů, přemístěných do truhly. Na vybraný klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Delete (Odstranit). Potvrďte a soubor bude smazán.

Honza (administrátor) 24.10.2013

dobrý den také se mi našel vir malware gen a kde tu záložku najdu ? a také se mi přesunul automatický do virové truhly

Baiddy 3.11.2015

a jak ten vir ostraním

Baiddy 3.11.2015

Dobrý den,
v mé první odpovědi najdete návod pro odstranění záznamu z truhly v antiviru avast! Free Antivirus. Pokud máte nějaký jiný, bude se cesta možná mírně lišit, ale základní princip zůstává totožný.

Honza (administrátor) 3.11.2015

vazeny pane administratore, obecne rady jsou sice hezke, ale k nicemu. resim podobny problem a jeste jsem se v posledni verzi avastu k truhle neproklikal. takze prestante placat do prazdna, nebo si jej nainstalujte a hledejte poklad (truhlu) s nami ... ;-)

michal 17.5.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru