wolfenstein-enemy-territory: Jak instalovat Wolfenstein ET

po instalaci mi to nejde spustit,crek tam nikde není,prosím o radu dík

zbyna 2.12.2012 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den, stačí stáhnout hru, spustit soubor a nainstalovat jej. Zvolte jiný instalační adresář, než je defaultně nastaven (Program Files mají nastavenu ochranu proti zápisu). Hru nainstalujte a následně ještě stáhněte a nainstalujte patch (najdete jej v záložce verze). Poté stačí spustit ikonu, která se Vám vytvořila na ploše.

Honza (administrátor) 3.12.2012

Nainstaloval jsem hru,stahl Patch,nainstaloval jej a hra se spusti.....Naskoci tabulka....po vyplneni Aliasu stále píse, ze je vse spatne.Muzu dostat info jak vyplnit dane okno? Mam W7 64bit ... muze to byt problem?
Diky za info a postup.

Petr 4.12.2012

Dobrý den, bylo by dobré, kdybyste přepsal celou chybovou hlášku. Ovšem problém by mohl být v rámci výběru datového připojení. Pod výběrem aliasu je kolonka pro vyplnění Internetového připojení - vyberte možnost dle Vašich podmínek a profil by se měl uložit.

Honza (administrátor) 5.12.2012

Vřelé díky, změnil jsem datové připojení, profil se uložil a hra běží v naprostém pořádku. Díky a hodně spokojených uživatelů přeji.

Petr 9.12.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru