instagram-mobilni: Nemožnost změny hesla

Dobrý den,
mám teď nějaké problémy s napadením několika různých účtů. Dvakrát mi přišel email od Instagramu, že jsem požádala o změnu hesla a že heslo bylo změněno. Potom se mi Instagram odhlásil a musela jsem se znovu přihlásit. Fungovalo mi vždy staré heslo.
Teď, když si chci heslo změnit, tak mi to hlásí, že staré heslo je nesprávné (i když jsem se s ním do mého profilu dostala). Takže se mi lze s heslem přihlásit, ale změnit heslo mi nejde. Nevíte někdo, proč by to mohlo být a jak na změnu hesla?
Pak taky, když požádám o odkaz pro změnu hesla, tak mi na email nic nepřijde. Dokonce jsem si teď i změnila email a stále mi na něj nic nepřišlo. Není tedy možné, že mi ten někdo hacknul účet tak, že tam nejde změnit heslo a požadavky o změnu hesla se posílají někam ne na mojí adresu?
Díky moc!

Adéla 26.12.2021 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den, je možné, že váš účet někdo napadl, na Instagramu je to běžné. U emailů se zkuste podívat i do složky Spam, kam někdy mohou emaily zapadnout.

Michal (administrátor) 3.1.2022
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru