Internet a sítě: Jak vypnu adblock?

Ahoj, máme v počítači daný adblock, ale chtěla bych ho vypnout, protože se mi pak neukládají výsledky her na skóre. Jak to udělám? Díky :)

Domča 30.7.2013 Odpovědi: (53) Odpovědět

Market: Mám to úplně stejně. I když ho tam nemůžu najít, tak mi to pořád píše, že to mám zablokované.

Čejka 10.4.2015

Zdravím, v Chromu v rozšířeních adblock nemám, nicméně web mi tvrdí že ano a proto mě nepustí dál. Nevíte co s tím? Jednou mi ten web jde a po té mi píše tu hloupost s adblockem, nechápu :(.

David 15.5.2015

Dobrý den,
skutečně jste důkladně prohlížeč zkontroloval? Není totiž rozhodující, zda máte ikonu adblocku na hlavním panelu, ale zda se skrývá v nastavení. Klikněte na 3 vodorovné čáry vpravo nahoře. Přejděte na Další nástroje - Rozšíření a tam uvidíte, zda jej máte skutečně nainstalován nebo ne. Problém taktéž mohou tvořit i jiné programy se stejnou funkcí.

Honza (administrátor) 19.5.2015

Jak zrušit Adblock na tabletu. Děkuji.

helca 9.6.2015

Jak zapnu AdBlock ??? prosím

Petr 18.6.2015

adblock na xp-vše zase šlape

jiri 18.6.2015

Dobrý den Heleno,
AdBlock na tabletu příliš podporován není. K dispozici je jen několik málo aplikací pochybného původu.
Petře, jaký internetový prohlížeč používáte?

Honza (administrátor) 19.6.2015

mám stejný problém : jako David : "Zdravím, v Chromu v rozšířeních adblock nemám, nicméně web mi tvrdí že ano a proto mě nepustí dál. Nevíte co s tím? Jednou mi ten web jde a po té mi píše tu hloupost s adblockem, nechápu :(.

Zdroj: http://mujsoubor.cz/poradna/internet-a-site/5826-jak-vypnu-adblock/2" v rozšíření žádný block nemám a weby mi stejně píšou, že ano. tak co s tím? nějaká zkušenost? (win 10)

Eve 3.12.2015

Dobrý den,
udělejte prosím malý test - přihlašte se na web z jiného prohlížeče, ideálně takového, který čistý nainstalujete. Nebo se na daný web podívejte v rámci tzv. Anonymního režimu - ten totiž automaticky vypíná činnost všech doplňků. Jednoduše tak zjistíte, zda skutečně nějaký používáte, nebo nikoli.
Teoreticky existuje ještě jedna možnost a to ta, že reklamě brání nějaká součást antiviru - nemáte nainstalován antivir včetně jeho doplňku pro prohlížeče?

Honza (administrátor) 3.12.2015

Zdar nemáte na predaj zemáky už mi došli, zoberem aj 40kilo.

Muro 26.2.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Stack Fall Stairs Ketchapp Game Princesses Sunflower Delight Jelly Shift Checkers RPG: Online PVP Battle Race Monster Truck Survivor In Rainbow Monster
Nahoru