league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

Dobrý den,
@Dennis: skutečně v rámci chyby nebylo použité její kódové označení? Prosím, udělejte printscreen chyby a ten vyvěste - odkaz mi potom napište do odpovědi.
@karlos: dobrý den, zkuste prosím projít všechny příspěvky, najdete v nich množství rad.

Honza (administrátor) 7.10.2013

Dobrý den,Když zapnu hru tak se mi ukáže normálně to League of Legends,pak to zmizí a pak mi naskoci ze v Pvp.net doslo k problemu a je nutno ho zavrit

Vašek 13.10.2013

Dobrý den,
pročtěte si prosím všechny předchozí komentáře. Vámi zmíněný problém je v nich řešen.

Honza (administrátor) 14.10.2013

Zdravím! Je možné že nemám složku lol_air_client? ale jen lol_patcher? a ve složce deploy jsou jen soubory a žádné další složky, které bych měl smazat, při zmiňovaném problému při spouštění hry.

vojta 14.10.2013

Dobrý den mám problém spustím hru při načítání hry se mi to hodí do černého čtverečku na něj kliknu přes celou obrazovku se to hodí na černo a spadne do lišty takhle to dělá pořád.. Prostě nemůžu hrát slyším zvuky hry ale obraz je černý.

Mates 19.10.2013

Dobrý den, vždy,když zapnu LOL,tak se mi to normálně tak minutu updatuje a potom dám Play,chvilku se nic neděje a potom se zobrazí: V aplikaci LolClient.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Už jsem zkoušel všechny rady,ale nic nepomohlo. Předem děkuji za odpověď.

Neptun 29.10.2013

Dobrý den,
pročtěte si prosím předchozí diskuzi a vyzkoušejte kroky v ní popsané.
@Neptun: postupujte dle tohoto vlákna: http://mujsoubor.cz/poradna/league-of-legends/7304-cerna-prihlasovaci-obrazovka určitě se ozvěte, zda byla náprava úspěšná.

Honza (administrátor) 29.10.2013

Bohužel,stále se objevuje: V aplikaci LolClient.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.

Neptun 30.10.2013

Dobrý den,
problém se vyskytuje u velkého množství hráčů a Riot zatím nereaguje. Různým hráčům pomáhají různá řešení - mezi nejpopulárnější z nich patří aktualizace Adobe produktů - Adobe Flash Player, Adobe AIR a Adobe Shockwave Player.
Postup je následující - nainstalujte nejnovější verzi Adobe Air: http://get.adobe.com/air/, vypněte LoL a jděte na umístění Riot Games\League of Legends\air\Adobe AIR\Versions\1.0 a zároveň na umístění Adobe AIR (nejčastěji u Win7 a Win Vista): C:\Program Files (x86)\LoL\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.239\deploy nebo také někdy zde: C:\Program Files\Common Files\Adobe AIR\Versions\1.0
Nyní zkopíruje soubory z naznačené složky Adobe AIR do vypsané složky LoL a přepište její soubory.
Upozornění: pokud si nejste jisti, zda jste ve správné složce, doporučuji data nejprve zálohovat.
Upozornění 2: Pokud jste před tímto ručním updatem nahrávali zápasy, nyní nebude možné tyto soubory spustit.

Honza (administrátor) 30.10.2013

Bohužel,stále nefunguje. Nemohl jsem najít složku AIR. Myslím,že hra mi vůbec nepojede.

Neptun 30.10.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru