league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

Dobrý den,
Vyzkoušel jsem úplně všechny postupy, které tu píšete, ale stále mi nejde spustit hra.Vypadá to asi takhle: Zapnu LoL, najede mi obrázek League of Legends, pak jeho pozadí zčerná a napíše mi to " Could not connect to the HTTP server. Please check that your Internet connection is enabled and that your firewall is not blocking acces" ... Firewall je povolenej, internet mi normálně běží. Hru už po 3. přeinstaovávám a stejně nic.Předem děkuji za radu ;)

Mates 26.11.2013

Dobrý den,
co myslíte přesně tím Firewall je povolen? Pro připojení jej doporučujeme krátkodobě zakázat. Obecně je tento problém velmi častý a řešení je povícero. Pokud jste vyzkoušel všechny předchozí, je tu ještě další řešení.
V prvé řadě klikněte na Nabídku Start a do pole napište Centrum Síťových Připojení a vyberte jej ze seznamu. Klikněte na Připojení k místní síti a zvolte Vlastnosti. Vyberte položku Internet Protokol 4 (TCP/IPv4) a klikněte opět na Vlastnosti. Zatrhněte možnost Použít následující adresy serverů DNS a do polí napište adresy 8.8.8.8. a 8.8.4.4. (jedná se o Google Free DNS servery). Nyní vše uložte a zavřete. Stiskněte kombinaci kláves Win + R a zadejte příkaz cmd. Do otevřené příkazové řádky napište: ipconfig /flushdns a potvrďte enterem. Zavřete okno a restartujte PC. Po restartování je ještě potřeba smazat starého zástupce pro spuštění LoL a z originální umístění vytvořit nového. Toho následně spusťte jako správce a vše by mělo fungovat.

Honza (administrátor) 27.11.2013

Ahoj Honzo. Mohl by jsi opravu ze dne 10.9.2013 updatovat na dnešní datum? Nemohu nalézt složky lol_air_client (ok tedy otevřu co tam je) a paksoubory S_OK a release manifest...

Fao Skittlesak 30.11.2013

Dobrý den,
pro problém s chybou "Could not connect to the HTTP server..." využijte příspěvku hned před Vámi. Co se týče původní verze chyby - PVP.net patcher problém, existuje ještě jedna možnost - ta ovšem zahrnuje přepsání originálního spouštěcího souboru upraveným.
Zajímavé shrnutí všech postupů naleznete zde: http://dt.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1lps3z/if_client_is_not_starting_heres_the_fix_enjoy/

Honza (administrátor) 2.12.2013

dobrý den co mám dělas s league of legend když se přihlašuju tak mi vždy naskočí hláška že jméno nebo heslo je špatně přitom je to zprávně i podle e-mailu jsem to přesně opisoval a nejde co s tím? děkuji za odpověď :)

league of legend 6.12.2013

Děkuju moc to pomohlo tyhle návody , jeětě jednou děkuju a doporučím všem ;)

Bl00dy-east 7.12.2013

Ahoj jednou jste mi tady pomohli doufám , že i po 2 , mám tady takový problém když zapnu hru vše v klidu najede dám si hru je výběr postav ted by měla najet hra a načítaní procent u hráču a měla by začít hra jenže mě to načítání těch procent před hrou nenajedou hrami spadne a píše m ito reconect a když dám recnnnect takmi hra spadne znovu do lišty a tak se to opakuje prosím nevíte co stím ? PS:Před 2 dny jsme předělávali z Windows Xp na Windows 7 a vše jsem si stáhl Adobe flash player,LoL a vše ostatní co potřebuji .

BLooDY 7.12.2013

Můžu se zeptat proč mi v league of legends nejede shop (truhla)? když na ni kliknu zobrazí se jen černá obrazovka a už nic... co s tím??

Josef Caha 9.12.2013

Dobrý den ,
Stáhnul jsem hru LOL bez problému a když jsem kliknul na otevřít tak mi naběhne tabulka kde je napsáno : ztrátě spojení http server. prosím, zkontrolujte, zda je vaše připojení k internetu je stabilní, a že http připojení nejsou blokovány bránou firewall to mi přeložil google překladač . Když sem na bráně firewall zaškrtnul tuto hru a dal domácí připojení furt nic .. a tak prosím poradte..

Karel Matoušek 15.12.2013

Dobrý den Karle,
příště prosím přepisujte konkrétní originální chybová hlášky, tedy v angličtině. Takto Vám mnoho nepomůžeme. Předně ale doporučuji porovnat hlášku nejprve s předchozími dvěma stranami diskuze a zkusit zde najít řešení svého problému.

Honza (administrátor) 16.12.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Puzzle Love Checkers RPG: Online PVP Battle Crowd City 2 Mummy Hunter Adam and Eve: Cut The Ropes Real Flight Simulator Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster
Nahoru