league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

Omlouvám se, problém byl na mé straně a už je vše vyřešeno.Problém byl v tom ,že se mi lol nikdy neinstalovalo v pořádku (počítač šel do úsporného režimu,přetížila se wifi ...)

Toltry 4.1.2014

Dobrý den když chci spustit LoL tak se načte černě launcher a Objevi se Failed to load RADS.sws.

Pelikula 6.1.2014

dobry deň nejde mi updade lol lebo mam 32% a vypíšemi že unspecified error occurred. Please check the logs for more information pozeral som komentáre ale to čo ste písali že mam vymazať lol_luncher ci niečo tak a nejde stale neviem co mam robiť dakujem!

simonhrnco 15.1.2014

ahoj , mám problém při načítání leagu of legends... hodími to zčerná mi okýnko uprostřed obrazovky a vestředu tohoto černého okýnka mi vyskočí upozornění že Pvp.net patcher přestal pracovat.. zkoušel jsem celou hru několikrát přeinstalovat ale nepomohlo to.. poté sem to zkoušel otevřít jako správce, také nic.. poté mi kamarád přeposlal to co jste radilijakubovi nejmanoovi ale když jsem otevřel složku lol_air_client a poté další složku vkteré jsem podle vaší rady měl mazat nějaké věci ukázalo mi že složka je prázdná... jak je to možné když jsem si stahoval LoL na oficiálních stránkáchlolka a i přesto mi to vynechalo naistalovat pár složek? děkuju za odpověď :))

TM DucK 17.1.2014

mám stejny problem jako vetsina :) pustit lol objevi se jen logo lol a nic :) antivir nemam kdyz vypnu branu nejde stejne a kdyz chci udělat co tu píšete tak ve složce RADS-Projects mam akorat slozku lol_launcher netusim co stim :)

Guba 27.1.2014

a přeinstalováno asi 6x :D

guba 27.1.2014

mám ten samý problém.. už jsem ho jednou měl, a potom co jsem zkoušel snad naprosto všechny postupy, se to najednou samo rozjelo, ale bohužel tentokrát nic nepomáhá, a nevím co s tím..

ertomnoun 5.2.2014

Dobrý deň stiahnem http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload a nejde mi spustiť ani to inštalovanie napíše mi Program PVP.net patcher neodpovedá potom som skúsil stiahnuť cez torrent a aj tak mi to nešlo spustiť a aj inštalačku som sťiahol cez torrent a to mi išlo nainštalovať ale pri spustení zas ta ista chyba skúšal som odstraniť súbory podla návodu čo tu bol viac krát spomenuty(nepomohlo) a skúšal som aj spistiť ako spravca a tiež mi to nešlo

WrathStyl 11.2.2014

Prosímvás LoLkO mě normálně jelo a pak ze dne na den už mě přestalo jet. Tak sem ho odinstaloval a nainstaloval jak poprve a nic. Když ho tedka spustím tak se mi tam oběví uprostřed obrazovky League of legends a nic... muzu cekat i 1hodku a furt to stejne... KDyz sem si to vzal od kamose na Fleshce tak me to napsalo ze mam chybu s Firewallem ale ja se podival do firewallu vse zkusil a nic poradí mi tu nekdo prosíím ?

Tomáš Utinek 11.2.2014

prosím o pomoc nainstaluji lolko a po updatu se mi počítač vypne a updatuje se to opět znovu mam xp díky za odpověd

dan 14.2.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Princesses Sunflower Delight Reap Slope Racing Parkour Climb and Jump Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Watermelon Shooter Jelly Shift
Nahoru