instagram-mobilni: Nejde mi přihlášení na instagram

Dob­rý den/ ahoj, už dva dny mi pri při­hlá­še­ní in­stagram hlá­sí:,, po­čkej­te pár mi­nut a zkus­te to zno­vu". Ni­kdy před tím se mi to ne­sta­lo, na dru­hý účet co mám se prihlasim v po­ho­dě. Zkou­še­la jsem i přes pod­po­ru změ­nit hes­lo, kdy­by se mi ně­kdo na účet na­bou­ral, zkou­še­la jsem při­hlá­še­ní z ji­ných za­ří­ze­ní, ale nic. Ne­vě­děl by ně­kdo pro­sím, co s tím? Hroz­ně moc ne­chci o svůj účet de­fi­ni­tiv­ně při­jít ???

Veronika 25.2.2021 Odpovědi: (44) Odpovědět

Dobrý večer, já jenom, že mám nový mobil a začalo mi to dělat, když jsem si instagram stáhla, nevíte čím to může být, jestli tím stejným?

Anet 5.2.2022

Dobrý den, ujistěte se, že nikde jinde, na žádném zařízení nejste k účtu na Instagramu přihlášena. Následně se zkuste přihlásit na novém mobilu. Pokud to nepomůže, vyzkoušejte odinstalování aplikace, vymazání zbytkových souborů z telefonu a opětovné přihlášení. Potom je zde ještě možnost přihlásit se přes webový prohlížeč v PC, kde si vyzkoušíte, zda je možné k účtu přihlásit.

Michal (administrátor) 13.2.2022

Taky se mi přihodil tento problém, nedá se přihlásit stále vyhazuje chybu "Počkejte několik minut a zkuste to znovu". Pár dní předtím se mi instagram samovolně začal odhlašovat, používám jej na telefonu (iphone) a desktopu v aplikaci a nemohl jsem mít současně isntagram přihlášený na dvou aplikacích, což se mi zdálo divné protože to vždy šlo, no klasicky se to stále odhlašovat a já se musel vždy přihlásit. Za cca 2 dny to došlo do stavu, že se již nešlo přihlásit vubec a po přihlášení viz. zmíněná chyba "Počkejte několik minut a zkuste to znovu" nebo někdy i "Wait a few minutes and try again". Podobný problém, jsem již v minulosti měl ale s tím rozdílem, že to přímo ukázalo např za 12hodin je možné se přihlásit apod. Asi tento problem vzniká, když se stále přihlašujete a odhlašujete ve více zařízeních nebo aplikacích (v aplikaci na iphonu, ve windows, v prohlížeči, pak z wifi, z dat apod). Údajně jde o ochranu proti robotickým přihlášením. Nebo i když se více zvedne počet followers …

ak1 18.2.2023

... (nákupem followers aj. ale to se mi nezdá). Takže je asi nutné čekat, počkám raději 48 hodin pro jistotu a dám vědět. Při této době se údajně k instagramu nesmíte vůbec přihlašovat. Kdyby měl někdo nějaké tipy, rady budu rád. Samozřejmě podpora Instagramu naprosto k ničemu, kde prakticky žádným způsobem se nedá kontaktovat a jejich formuláře v help centeru nefungují.

ak1 18.2.2023
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Slope Racing Race Monster Truck Reap Crowd City 2 Jelly Shift Puzzle Love
Nahoru