instagram-mobilni: Nejde mi přihlášení na instagram

Dob­rý den/ ahoj, už dva dny mi pri při­hlá­še­ní in­stagram hlá­sí:,, po­čkej­te pár mi­nut a zkus­te to zno­vu". Ni­kdy před tím se mi to ne­sta­lo, na dru­hý účet co mám se prihlasim v po­ho­dě. Zkou­še­la jsem i přes pod­po­ru změ­nit hes­lo, kdy­by se mi ně­kdo na účet na­bou­ral, zkou­še­la jsem při­hlá­še­ní z ji­ných za­ří­ze­ní, ale nic. Ne­vě­děl by ně­kdo pro­sím, co s tím? Hroz­ně moc ne­chci o svůj účet de­fi­ni­tiv­ně při­jít ???

Veronika 25.2.2021 Odpovědi: (44) Odpovědět

To iste. Stále mi to píše CHYBA, zkuste to za pár minut znovu. Realne je to viac ako 24 hod. tento problem sa opakuje. Kde sa da nahlasit tato chyba ? Ma niekto napad ako vyriesit ? Dakujem.

Martin 22.12.2021

To byla dobrá pomoc, když tu někdo napsal, že byla zablokovaná IP. Takže jsem vypla wifi, zapla si data, tam je IP jiná, a ihned se mi přihlásit šlo, děkuji moc!

Hana 28.12.2021

Mě to píše také to samé a ani když jsem vypl Wi-Fi a zkoušel jsem se připojit přes data tak mi ti stejně nešlo…

Ondřej 29.12.2021

Dobrý den, vyzkoušejte kontaktovat přímo podporu Instagramu, případně pár dní počkat, vymazat aplikaci z mobilu, promazat dočasné soubory i všechny zbytkové soubory po aplikaci a následně znovu nainstalovat.

Michal (administrátor) 3.1.2022

Dobrý deň, chybu môžete nahlásiť priamo v aplikácii alebo na tomto odkaze: https://help.instagram.com/

Michal (administrátor) 3.1.2022

Dobrý den, při odinstalování aplikace Instagram jste vymazala všechny zbytkové soubory po aplikaci? Po samotném odinstalování totiž některé aplikace za sebou v mobilu nechávají zbytková data, která se po opětovné instalaci znovu načtou.

Michal (administrátor) 3.1.2022

Dobrý den, pořadím jen klasické odinstalování aplikace, vymazání zbytkových souborů z mobilního zařízení, důkladné vyčištění dočasných cache souborů například pomocí aplikace CCleaner a následné nainstalování a přihlášení k účtu.

Michal (administrátor) 3.1.2022

Dobrý deň od dneska mi nejde prihlásiť sa na Instagram píše mi vyskytla sa chyba neviete čo stim robiť Instagram potrebujem mať . Ani cez počítač mi to nejde sa prihlásiť mi ukazuje toto isté čo na mobile

Ján 15.1.2022

Nejde mi Instagram mi píše počkajte pár minút neviete čo stim ako sa prihlásim ďakujem

Ján Britaňák 16.1.2022

24 hod nepomáha jak píšete tu mne po 24 chodinach nejde už od Soboty mi nejde Instagram tá neviem čo budem robiť stim

Ján 17.1.2022
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Temple Jewels Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2 Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Reap
Nahoru