instagram-mobilni: Nejde mi přihlášení na instagram

Dob­rý den/ ahoj, už dva dny mi pri při­hlá­še­ní in­stagram hlá­sí:,, po­čkej­te pár mi­nut a zkus­te to zno­vu". Ni­kdy před tím se mi to ne­sta­lo, na dru­hý účet co mám se prihlasim v po­ho­dě. Zkou­še­la jsem i přes pod­po­ru změ­nit hes­lo, kdy­by se mi ně­kdo na účet na­bou­ral, zkou­še­la jsem při­hlá­še­ní z ji­ných za­ří­ze­ní, ale nic. Ne­vě­děl by ně­kdo pro­sím, co s tím? Hroz­ně moc ne­chci o svůj účet de­fi­ni­tiv­ně při­jít ???

Veronika 25.2.2021 Odpovědi: (44) Odpovědět

Děkuji Vám za odověď, zkouším to celý den stále dokola a teď je to 25hodin a stále mi to nejde. Prosím Vás, znamená to že to nemám zkoušet a nechat to být bez povšimnutí tech 24hodin?

Lukáš 24.4.2021

24 hodín nepoužívať aplikáciu a potom sa prihlásiť. Mne to pomohlo. 24 hodín som nič nerobil a potom som sa normálne prihlásil. Teraz mi to ide normálne.

Anton 30.4.2021

pokud se Vám to děje zkuste vipnout wifi a pustit inst. na datech a pak přepnout na wifi

Pavel 30.5.2021

Chcem sa opýtať tento problém mám aj ja, ako ho vyriešiť? treba čakať tých 24 - 48h? a prípadne prečo sa to deje? Ďakujem

Marko 2.6.2021

Zdravim take mi nejde se prihlasit i po zalozeny noveho uctu ktery jsem odhlasil tak jsem se na nej uz nedostal myslite ze to bude jen bloknuta ip?

Vaclav 4.6.2021

Zdravím, přihlašuji se na Instagram a píše mi to počkejte pár minut a zkuste to znovu.
Poradil by mi někdo co stím?
Děkuji moc

Dominik 6.6.2021

Dobrý den, rád bych osobně věděl, zda se problém podařilo vyřešit čekáním? :) Toto téma je u nás na webu poměrně často řešena, proto by bylo dobré mít i podobný typ informací jako možnost řešení.

Michal (administrátor) 15.6.2021

Mne to tiež ukazuje
Pochybujem že ip adresa zablokovaná lebo kamarát sa skúsil prihlásiť z druhého konca Slovenska a tiež mu to ukazuje

Samo 21.8.2021

Dobrý den, jde o dočasnou chybu aplikace. Vše by mělo být v poŕádku během pár hodin nebo dní.

Michal (administrátor) 22.8.2021

mam stejny problem , nemuzu se prihlasit na instagram hodi mi to cernou obrazovku a jedine co muzu dat je ignorovat pak dale kdyz to zkousim na pc tak mi to pise Při přihlašování k Instagramu došlo k problému. Zkuste to znovu za chvíli. poradte mi prosim

jdalibor 26.8.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Drop Maze Stairs Ketchapp Game Stack Fall Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Race Monster Truck Jelly Shift Reap
Nahoru